Røykeplaster

6 svar [Siste innlegg]
Røykeplaster
Sol2012
Ikke pålogget
Medlem siden: 01.11.2012
Innlegg:

Noen som har erfaring med røykeplaster?

Er på min 6 dg uten røyk, men med plaster. Sliter allikevel med abstinenter :-(

#1
Sol2012
Tone.
Ikke pålogget
Medlem siden: 28.07.2012
Innlegg:

Hei.

Kjett at du sliter, men det er ikke lett å snu alle vanene våre så fort. Jeg ble ikke fortrolig med plaster så gikk over til inhalator pluss tyggis. Men har da slite endel for det. Du får prøve deg frem og holde ut. For det blir bedre.Holder på å trappe ned på det nå.

Du er veldig flink, drikk vann m sitron, knask frukt og grønt og vær i aktivitet. Må få fokuset over på anna enn suget.

Masse lykke til. Heier på deg Smile

#2
Tusen takk. Sluttet for noen
Sol2012
Ikke pålogget
Medlem siden: 01.11.2012
Innlegg:

Tusen takk. Sluttet for noen år siden, men da uten noen hjelpemidler. Gikk opp 15 kg på få uker - og valgte da røyken :-). Denne gangen er det vann og turgåing som gjelder ;-)

#3
Startet med 21mg 24t
synøve b
Ikke pålogget
Medlem siden: 20.09.2012
Innlegg:

Startet med 21mg 24t plaster.Det var nok alt for høy dose for meg,var kvalm hele første uke.Kroppen var stappa av nikotin,men allikevell hadde jeg lyst på røik,helt utrolig.Det var da jeg skjønte at nikotin ikke bare gjør deg fysisk avhengig,men i større grad psykisk.Jeg har hatt hjelp av å "kjefte" på meg selvFoot in mouth"tullhøne,sitter kun i hodet ditt" Jeg var veldig gald når jeg kunne gå ned på mg uka etter.Første dag på nedtrapping kommer tankene igjen.Ny runde med "kjeft" Denne uken er første uten plaster,det går utrolig bra.Stå på du,det blir bedre. Lover degCool

#4
bruker dagplaste
Babitte
Ikke pålogget
Medlem siden: 24.08.2012
Innlegg:

Hei 

Jeg startet med døgnplaster,men etter 6 dager orket jeg ikke mer,fikk mareritt og dårlig nattesøvn,går nå på dagplaster 15 mg,har vært røykfri 12 dager.

har ikke mye abstineser,det er vel egentlig mest psykisk,og vanen,men det går veldig fint egentlig,planlegger å gå ned til 7 mg om et par uker ,

stå på du å,det blir bedre

#5
Røykeplaster
Camcho
Ikke pålogget
Medlem siden: 22.09.2012
Innlegg:

Heisann:-)

Jeg er på min 8 uke i morgen, og bruker plaster. Jeg tror dette med NEP er litt forskjellig fra person til person avhengig av hvor du har avhengigheten din. Jeg er røykoman, og utrolig avhengig av nikotinen. Det sosiale plager meg mindre. Så lenge jeg får nikotinen min, så er jeg lykkelig:-) He He:-) Men jeg bruker derfor det sterkeste plaster( 24 timers) , samt at jeg bruker nikotintyggis mot suget i tillegg.... Først nå siste uken har jeg merket at jeg ikke trenger tyggisen lenger. Så om en uke skal jeg trappe ned til et svakere plaster. For meg er det riktig å gjøre det på denne måten, men ikke nødvendigvis for andre. Selv om det nå føles som om det går veldig greit, så vet jeg at jeg ikke må bli tøff i trynet. Gjort det før:-) Jeg merker at hvis plasteret har falt av uten at jeg vet det, så tar jeg meg selv i å plutselig tenke at det hadde jo vært greit å begynne å røyke igjen. Da vet jeg at jeg må sjekke plasteret og ta en tyggis:-) Men prøv deg frem, dette varierer nok fra person til person:-) Men hold ut, det er helt fantastisk deilig å være røykfri:-))

#6
Tusen takk for
Sol2012
Ikke pålogget
Medlem siden: 01.11.2012
Innlegg:

Tusen takk for tilbakemeldingene. 17 dager siden røykeslutt i dag. Plasteret fungerer bra i hverdagen nå, men det ble for tøft på lørdag. Gode venner, deilig mat og drikke .... :-). 3 røyk og dårlig samvittighet. :-(. Håper jeg står imot neste fest !!!